Wat doen we:

Plaatsbeschrijvingen:
Onze expertisetaak omvat het opstellen van een gedetailleerde en omstandige beschrijving van de bestaande toestand van een woning, appartement, handelspand, openbaar domein,... .
Met een dergelijke beschrijving opgesteld door een vastgoedexpert staat alles duidelijk op papier en worden betwistingen en problemen vermeden.
Het dossier bevat een gedetailleerde beschrijving van alle ruimtes, gebruikte materialen, toestellen, slijtage, scheuren en barsten, aangevuld met een fotoreportage.

Wij bieden u:
        - onafhankelijkheid
        - nauwkeurig en omstandigwerk
        - fotoreportage in kleur
        - rapport in 4 exemplaren
        - snelle afhandeling voor een vlotte registratie


Schattingen:

Bij een schatting of expertise wordt de waarde van een onroerend goed bepaald.
Zowel voor de aankoop, verkoop, uit onverdeeldheid treden alsook bij schade, erfenis,... zorgen wij voor een betrouwbare en onafhankelijke waardebepaling.
Op een deskundige manier wordt een realistische waarde van het pand bepaald.
De waarde is gebaseerd op gegevens die invloed hebben op het onroerend goed: de ligging, de staat van het pand, de oppervlakte, de afwerking, vergelijkingspunten,…
U kunt opteren voor een eenvoudige prijsopgave of kiezen voor een uitgebreid verslag dat onder meer foto's, vergelijkingspunten, een beschrijving van het onroerend goed en beïnvloedende factoren bevat.